Omschrijving

In een stapelbed van Lifetime slapen je kinderen altijd lekker, of ze dat nu zelf willen of dat deze constructie door ruimtegebrek noodzakelijk is. Je hoeft niet perse voor een traditioneel stapelbed te kiezen, in deze opstelling verspringt het onderste bed ten opzichte van het bovenste bed. Dat geeft een heerlijk gevoel van ruimte voor het kind dat in het onderste bed slaapt.

Veiligheid komt bij Lifetime op de eerste plaats en het bovenste bed voldoet zeker aan de veiligheidseisen. Voor de opstaande randen is wettelijk een hoogte van 26 cm verplicht; bij dit bed zijn de opstaande randen extra hoog namelijk 35 cm. Het bed wordt inclusief recht trapje en lattenbodems geleverd, in deze uitvoering wordt het bed geleverd met twee basis lattenbodems met 16 latten. Original is gemaakt van hoogwaardig Europees grenenhout uit ecologische bosbouw en in deze uitvoering is de afwerking in wit gelakt.

De gebruikte lak is op waterbasis en is verrijkt met een wax-component. De whitewash is daardoor harder en het opfrissen van de kleur is overbodig geworden, terwijl de natuurlijke look van het hout behouden blijft. Dit materiaal is eenvoudig te reinigen, dat kan gewoon met een vochtige doek.

Maximaal gewicht lattenbodem ca. 150 kg. 

Lifetime Stapelbed Original Schuin Basis Lattenbodem

Uitverkocht
Matras Informatie over matrassen
Matras 2 Informatie over matrassen
Uitgebreid samenstellen
Afmetingen: 64 x 102 x 325 cm (HxBxL)
Matrasmaat: 90 x 200 cm

Samenvatting

  • Basisbed - Basis lattenbodem - Whitewash
  • Standaard Front Lifetime Whitewash
  • Basisbed - Basis lattenbodem - Whitewash
  • Verhogingsset Stapelbed Schuin (Trap Recht) Lifetime Whitewash

Totaalprijs:

van € 1.152,00
voor € 576,00