Omschrijving

Stapelbed Prinses uit de White serie van Flexa. De poten zijn gemaakt van berkenhout, en kindvriendelijk afgerond. De bedzijden zijn gemaakt uit een zware kwaliteit MDF. Deze hoogwaardige materialen vormen de ideale ondergrond voor de milieuvriendelijke witte laklaag, en garanderen een lange levensduur zonder kans op verkleuring als gevolg van kwasten in het hout.

Als extra optie bieden wij u de bergladen. De bergladen zijn voorzien van een wielsysteem en geleiding voor de juiste positionering onder het stapelbed. Het stapelbed is altijd om te bouwen naar twee kinderbedden, Flexibiliteit is 'in the name' kwaliteit made by Flexa. Standaard worden alle Flexa bedden uitgerust met een hoogwaardige flexibele lattenbodem, de bevestiging van deze lattenbodem is in de bedzijden gefreesd. Deze bevestiging is zowel voor het oog als kwalitatief de meest degelijke constructie. In combinatie met de speciaal voor u geselecteerde matras (hoogte 15 cm) is de slaaphoogte 95 cm. Met een totale hoogte van 120 cm, heeft de aan 4 zijden geplaatste uitvalbeveiliging een hoogte van 25 cm, gemeten vanaf de bovenzijde van het matras.

Om de kinderkamer helemaal in te richten kiest u uit het menu bijpassende producten de kasten, commode en accessoires uit dezelfde White serie van Flexa.

Flexa White Stapelbed Prinses

Uitverkocht
Matras Informatie over matrassen
Matras 2 Informatie over matrassen
Afmetingen: 104 x 100 x 210 cm (HxBxL)
Matrasmaat: 90 x 200 cm

Samenvatting

  • Kinderbed Flexa White met witgelakte poot
  • Verhogingsset Stapelbed Flexa White
  • Uitvalbeveiliging rugzijde 200 cm Flexa White
  • Uitvalbeveiliging voorzijde wit Flexa White
  • Tentdoek Prinses Flexa
  • Kinderbed Flexa White met witgelakte poot

Totaalprijs:

van € 1.150,06
voor € 520,50
Helaas is het niet meer mogelijk om via deze website te bestellen.