stapelbedden

€ 548,71 € 236,50
Voorradig
Bekijken
€ 848,00 € 475,00
Voorradig
Bekijken

Stapelbedden van Kidsgigant: Verzending = gratis!

Stapelbed voor in de kinderkamer

Een stapelbed biedt de uitkomst voor genoeg slaaplekken. Vooral (jonge) kinderen vinden het te geak om boven te slapen. In onze webwinkel vind je een ruim aanbod van stapelbedden van topmerken als: Thuka, Flexa, Lifetime en Bopita. Van eenvoudige, goedkope stapelbedden tot aan luxe stapelbedden met opberglades, onderschuifbedden en tentdoeken in leuke thema's. Bij het samenstellen van het stapelbed kun je gelijk kiezen voor een bijpassend matas, dekbed en kussens. Zo is jouw bestelling helemaal compleet en kan jouw kind directe genieten van zijn nieuwe stapelbed.

Stapelbed helemaal compleet is!

Heb je weinig ruimte? Dan is een stapelbed kind een praktische oplossing en dat op hetzelfde oppervlak als een eenpersoonsbed. Voor de veiligeid van jouw kinderen zijn deze stapelbedden voorzien van preventieve veiligheidsmaatregelen en slaapt jouw kind tot een hoogte van 110 cm. De maatregelen voor een stapelbed zijn:

  1. Stevige uitvalbeveiliging
  2. Alle stapelbedden voor de kinderkamer zijn TUV-gekeurd
  3. Ladder & stapelbed voor kinderen zijn gemaakt van Scandinavisch massief hout (zeer sterk + duurzaam)
  4. stoere tentdoek en mooie accessoires omtovert tot een waar speelparadijs!

Al onze stapelbedden voldoen aan de veiligheidseisen. Tip: sorteer het aanbod op kleur, zo zie je  direct welke stapelbedden kinderkamer passen bij jouw wensen. Liever één bed, maar dan wel op hoogte? Bekijk een onze halfhoogslapers.

STAPELBED MET BUREAU LEVERT MEER RUIMTE OP

Heb je weinig ruimte? Dan is een stapelbed met bureau een praktische oplossing. Niet alleen kunnen er twee kinderen in slapen, maar onder het bed kun je ook nog opberglades of een extra slaaplade kwijt. Met de slaaplade tover je het kinder stapelbed snel om in een driepersoons stapelbed. Handig voor logeerpartijtjes. Tover een stapelbed om met vrolijke en stoer tentdoek en mooie accessoires tot een waar speelparadijs!

Voordelen stapelbed kopen bij Kidsgigant.nl

Wil je een stapelbed kopen bij ons? Dan profiteer je van deze voordelen?

  • Zelf jouw kinderbedden samenstellen.
  • Alle stapelbedden zijn ruim op voorraad
  • Gratis bezorging 
  • Handige montageservice
  • 14 dagen bedenktijd

Wil je een keer langskomen om kennis te maken met onze producten. Kom langs in een van onze showrooms en kom inspiratie doen voor de inrichting van de kinderkamers. Wij hebben stapelbedden van verschillende merken, waaronder het merk Flexa en Lifetime. Bekijk ook eens de rest van onze Flexa bedden collectie.

Helaas is het niet meer mogelijk om via deze website te bestellen.