matrassen

€ 299,00 € 239,00
Voorradig
Bekijken
€ 34,00 € 17,00
Voorradig
Bekijken
€ 42,00 € 21,00
Voorradig
Bekijken
€ 19,00 € 16,00
Voorradig
Bekijken

Kindermatras kopen: snel in huis

Wil je graag een kindermatras kopen? Dan slaag je vast in jouw opzet in deze webshop. Hier vind je matrassen voor kinderen voor kwaliteitsmerken, waaronder:

Een nieuw bed is een grote stap in het leven van jouw zoon of dochter. Van zodra het tijd is voor een juniorbed, is jouw kind echt geen baby meer. Het is dus enorm belangrijk dat jouw kleine oogappel zich helemaal comfortabel voelt in zijn ‘grote’ bed en vooral op de bijhorende kindermatras. Bij Kidsgigant vind je verschillende kindermatrassen die speciaal ontworpen zijn voor een goede nachtrust en die hetzelfde comfort bieden dan de kinderbedden in onze webshop. In onze webshop kun je eenvoudig en snel een matras voor het bed van jouw kind bestellen. Wij zorgen dat jouw bestelling snel in huis hebt.

Wat is een goede kindermatras?

Wanneer je op zoek bent naar een matras voor kinderen merk je vast al snel dat er bijna net zoveel keuze is als voor volwassenen. Maar wanneer is een matras nu echt goed voor jouw kind? Eerst en vooral is het belangrijk om te onthouden dat een kindermatras een goede ventilatie moet hebben, zodat het niet te warm kan worden. Ten tweede moet je de goede hardheid voor de matras van jouw kind kopen: kinderen die minder dan 65kg wegen kunnen perfect een zacht matras voor kind verdragen, maar wanneer jouw kind zwaarder weegt, kies je best voor een hard(ere) matras. De matras van jouw kind moet daarnaast ook de juiste ondersteuning bieden en flexibel zijn. Natuurlijk is het ook belangrijk dat er geen giftige stoffen in de matras zitten. Bij ons vind je dan ook enkel kindermatrassen die helemaal gecertificeerd zijn en dus helemaal veilig zijn voor jouw kind. Laat je inspireren en informeren op onze webshop of in één van onze showrooms bij de aankoop van een matras kind.

De verschillende mogelijkheden bij kindermatrassen

In onze webshop kun je kiezen uit verschillende soorten matrassen:

  • Polyether
  • Koudschuim
  • Pocketvering

Maar wat is het verschil tussen al die mogelijkheden? Een kindermatras van polyether hebben weinig veerkracht, maar hebben wel een corrigerende eigenschap. Kies je voor een koudschuim matras, dan kies je voor een matras met een uitstekende ventilatie en goed ligcomfort. Een pocketvering is vaak koud en bied jouw kind een goede ondersteuning tijdens zijn nachtrust. Welke matras je ook kiest, je bent verzekerd van een luxe kwaliteit. Daarnaast bieden wij je ook tien jaar garantie op jouw aankoop. Weet je niet goed welke matras je moet kiezen? Kom dan samen met jouw kind langs in één van onze showrooms in Nederland.

Een ruim assortiment aan kindermatrassen

Op jacht naar een matras voor een kinderbed? Dan ben je op onze website aan het juiste adres. Je vind bij ons kindermatrassen met verschillende afmetingen:

  • matras 90x200
  • matras 90x190

In onze online winkel vind je een ruime keuze aan kindermatrassen in verschillende hardheden. Sommige matrassen zijn bovendien speciaal gemaakt voor onze Bopita bedden. Kies een matras 90x200 of 90x190 met een hardheid waar jouw kind zich goed bij voelt. Bovendien sluiten onze matrassen aan op het lichaam van jouw kind. Daarnaast kun je ook kiezen uit koudschuim matrassen en matrassen met binnenvering. Je kunt een kinderbed matras eenvoudig online en snel via onze webshop bestellen. Wij zorgen dan voor de levering aan huis. Wij hebben een kindermatras voor de volgende type bedden:

Kies je voor een hard of zacht kindermatras?

Een matras voor jouw kind kopen is geen impulsaankoop. Het is belangrijk om te weten of jouw kind graag op een harde of zachte matras wilt slapen. Er zit namelijk een groot verschil tussen de verschillende hardheden. Jouw kind kan perfect op een zacht matras slapen, omdat deze gemaakt zijn voor personen die tot 65 kilogram wegen. Maar zoals je weet gaan onze matrassen heel erg lang mee en als je de kinderkamer heeft ingericht met het idee dat jouw kind meegroeit, dan kies je misschien best voor een hardere matras. Daarnaast spelen ook het gewicht, lichaamslengte en de persoonlijke voorkeur van jouw kind mee bij de keuze van een matras 90x200 kind of een matras 90x190. Bij Kidsgigant vind je enkel matrassen van topkwaliteit met optimaal ligcomfort. Op onze webshop kun je zich informeren en laten inspireren bij jouw aankoop. Je vind hier altijd het beste matras voor jouw kind.

Persoonlijk advies bij het kiezen van een kindermatras

Bij het kiezen van een kindermatras komt er heel wat kijken. Welk materiaal heeft je voorkeur? Hoe hard moet de matras zijn? Dat zijn maar enkele van de vragen die je zichzelf moet stellen bij de aankoop van een kindermatras. Je kunt met al jouw vragen terecht bij onze klantenservice. Wil je graag persoonlijk advies? Bezoek dan één van onze showrooms waar onze slaapadviseurs je graag bijstaan met wijze raad.