Kinderstoel: Verzending = gratis!

Wilt u graag een kinderstoel kopen om uw lieveling een eigen plekje te geven? In onze online webshop bent u dan aan het juiste adres. Het topmerk Flexa laat u kiezen uit tal van prachtige kinderstoeltjes modellen:

  • krukken
  • bankjes
  • stoeltjes

In onze online kindermeubelwinkel vindt u een uitgebreide keuze aan kinderstoelen in verschillende prijscategorie├źn. U vindt er dus vast en zeker een kinderstoeltje dat perfect binnen uw budget valt. Bij de aankoop van een houten kinderstoel kunt u ook onmiddellijk een bijpassende kindertafel kiezen. In onze webshop vindt u vast de beste kinderstoel dat in elke kamer in uw huis past.

Kinderstoelen die in elk interieur passen

De kinderstoelen van Flexa zijn geschikt voor elke kamer in huis. Vaak zijn kindermeubels gemaakt van plastic en verpesten de te felle kleuren het mooie interieur van uw huis. Maar dankzij de houten afwerking passen de kinderstoelen van Flexa in praktisch elke woonstijl: van de landelijke kinderstoel over het Scandinavische kinderstoeltje tot het moderne kinderstoeltje. De kinderstoelen in onze webshop verpesten je interieurstyling dus niet, integendeel! U kunt de kinderstoeltjes perfect gebruiken in de kinderkamer, maar ook in uw woonkamer en in de keuken. Zo hebben we een stoel kinderen in verschillende kleuren:

  • Kinderstoel wit
  • Kinderstoeltje mintgroen
  • Stoel kinderkamer roze
  • Kinderstoeltje grijs

Bent u op een gegeven moment klaar met een kinderstoel wit? Dan kun u de houten kinderstoel ook in een andere kleur schilderen. 

Kinderstoelen die meegroeien

Twijfelt u of een kinderstoel wel een goede investering is? Want kinderen groeien immers heel erg snel! Wanneer uw kind te groot geworden is voor een kinderstoel, kunt u de kinderstoeltjes bijvoorbeeld hergebruiken als bijzettafel of nachttafel. De bijhorende kindertafels kunt u dan weer een mooi tweede leven geven als salontafel.

Kinderstoelen die tegen een stootje kunnen

Kinderen hoeven geen grote-mensen-stoelen om mooi aan tafel te zitten. Een stoel voor kinderen op hun eigen maat is een beter idee. In onze webshop vindt u verschillende soorten kinderstoel modellen, die zowel geschikt zijn voor binnen en buiten. Door het materiaal waaruit de kinderstoeltjes zijn gemaakt zijn ze slijtvast en kunt u ze makkelijk schoonmaken. Daarnaast kunt u de kinderstoelen makkelijk van plaats veranderen omdat ze zo licht zijn.

Kwaliteitsvolle kinderstoelen

Al onze kinderstoelen werden geselecteerd omdat ze zijn geproduceerd uit hoogstaand materiaal. De kinderstoel hout bestaat uit Scandinavisch PEFC gecertificeerd hout. Daarnaast zijn de kinderstoelen allemaal gelakt of gebeitst met een vernis op waterbasis. De meubels zijn ook vrij van giftige en chemische stoffen. Bovendien zijn de hoeken van de kinderstoeltjes afgerond zodat uw kind zich geen pijn kan doen wanneer het valt. Dat betekent dat een stoel kind heel erg geschikt is voor jonge kinderen zonder dat u zich te veel zorgen moet maken wanneer u even de kamer verlaat. Neem zeker ook een kijkje naar onze bijpassende kindertafels om uw kind een eigen speel- en eetplekje te schenken. U kunt een kinderstoeltje ook combineren met onze andere meubels uit onze collectie, denk aan:

Helaas is het niet meer mogelijk om via deze website te bestellen.