meubels

€ 227,00 € 113,50
Voorradig
Bekijken

Kindermeubels kopen: Gratis verzending!

Ben je opzoek naar leuke meubels voor een kinderkamer? Kidsgigant biedt een gehele collectie meubels aan voor (jonge) kinderen en tieners. Je vind alle meubels om de kinderkamer compleet te maken; van ruime kledingkasten tot handige opbergsystemen. Het assortiment is groot dat er bij ieder bed wel een bijpassende kast te verkrijgen is van de topmerken:

  • Kinderkamer meubels van Bopita
  • Kinderkamer meubels van Flexa
  • Kinderkamer meubels van Lifetime
  • Kinderkamer meubels van Thuka

Complete kinderkamers met het juiste kindermeubel

Weet je zelf niet goed hoe u kindermeubels kunt combineren? Dan hebben wij goed nieuws! In onze webshop vind je complete kinderkamers waarbij alle meubels perfect bij elkaar passen. Speciaal voor jouw combineerden we de kindermeubelen tot een complete set. Wij helpen je graag op weg. Een complete kinderkamer bestaat uit:

In onze webshop vind je dus alles wat je zoekt om een complete kinderkamer in te richten. Bovendien worden de kindermeubels indien op voorraad zijn al binnen een week leverbaar inclusief montage handleiding om zelf te monteren.

Een gezellige kinderkamer

Met alleen kindermeubelen in de kinderkamer, is de kamer nog wat saai. Met tal aan vrolijke accessoires en onderdelen maak je een gezellige kinderkamer. Denk bij de aankoop van een kindermeubel dus nog zeker even aan: bedtextiel, spiegels en andere accessoires. Met kleine accessoires maak je de kinderkamer helemaal af waardoor jouw kind graag in z'n kamer verblijft. Hoe fijn is het dat jouw kind zich comfortabel voelt in zijn eigen kamer en er 's avonds helemaal tot rust komt voor een goede nachtrust.

Veilige kindermeubels

Kinderen houden van klimmen en klauteren. En dat ze soms ergens tegen aan lopen… Dat hoort er eenmaal bij. Daarom verkopen wij alleen kindvriendelijke kindermeubels waarbij de hoeken zijn afgerond, zodat uw lieveling zich geen pijn kan doen. Voor de veiligheid van je kind kun je voor alle bedden een uitvalbeveiliging kopen, zodat ze niet uit bed vallen. Bovendien is een kinder meubel bij Kidsgigant gemaakt van kwaliteitsvol materiaal waardoor het tegen een stootje kan. Tot slot bevatten de kindermeubels geen giftige stoffen en gelakt met vernis op waterbasis.

Garantie

Bij aankoop van een kindermeubel(s) krijg je van ons 10 jaar garantie. Daarnaast profiteer je  bij ons van goedkope kindermeubels met hoge kortingen. Voor inspiratie en persoonlijk advies kan je terecht in onze showrooms in Nederland. Bezoek onze 2 ruime showrooms in:

  • Hoofddorp
  • Breda