Kinderkast: Gratis verzending voor kledingkast kinderkamer

Bent u op zoek naar een kledingkast kinderkamer? De kinderkast is namelijk na het bed, het grootste meubel in de kamer. In onze webshop voor kindermeubels bent u dan aan het juiste adres. Hier vindt u een grote keuze aan kinderkasten van verschillende kwaliteitsmerken, zoals:

  • Kledingkast kinderkamer van Flexa
  • Kinderkast van Lifetime
  • Kledingkast kinderkamer van Thuka
  • Kinderkast van Bopita

In onze kindermeubel webshop vindt u een groot assortiment aan kinderkasten aan kleine en grote prijsjes. U vindt hier vast een kinderkast dat binnen uw budget én ontwerp past. Ook voor kleine kinderkamers bieden wij oplossingen aan zodat de kinderkamer kast niet te veel ruimte in beslag neemt.

Kast kinderkamer voor grote en kleine kinderen

Hoe groot of klein een kind is: het heeft vast veel kleren. Koop daarom een kledingkast kinderkamer die groot genoeg is. Hou er rekening mee dat de kast kinderkamer best wat jaren mee moet kunnen gaan. Daarom bieden wij in onze webshop zowel 1-deurs als 2-deurs kinderkamer kasten aan, zodat de kinderkast niet al te veel ruimte in de kamer inneemt. Wanneer er een (half)hoogslaper in de kamer van uw kind staat, kunt u ook doorbouwonderdelen aankopen om een kledingkast kinderkamer in te bouwen. Bij ons kunt u zowel een kinderkast meisje als een kledingkast kinderkamer jongen vinden.

Mix & match kasten kinderkamer

In onze webshop vindt u ook kasten kinderkamer van Bopita die u zelf volledig kunt samenstellen naar de stijl en smaak van de kinderkamer. Zo kunt u zelfs de kinderkast van uw zoon of dochter een persoonlijke touch geven. U kunt de kinderkasten ook matchen met een mooi bureau voor kinderen.

Stevige kinderkast kleding

Een kledingkast kinderkamer van Kidsgigant kan tegen een stootje zodat ze jaren mee kunnen gaan. In onze webshop vindt u een kinderkamer kast in allerlei stijlen en modellen, die in elke kamer passen. Zo kunt u bij ons een kast kinderkamer in de volgende kleuren bij ons bestellen:

  • Kinderkast wit
  • Kledingkast kinderkamer mintgroen
  • Kinderkast roze
  • Kast kinderkamer grijs
  • Kinderkast hout

Alle kasten kinderkamer worden vervaardigd uit stevig hout waardoor ze slijtvast zijn. Daardoor kunt u ze ook makkelijk reinigen. Bij de levering van de kinderkamer kast ontvangt u ook een handige handleiding zodat u het meubel zelf makkelijk kunt monteren.

> Bekijk ook onze kinderstoel en tafel!

Hoogstaande kinderkasten

Wij dragen kwaliteit erg hoog in het vaandel. Een kast kinderkamer van Kidsgigant is gemaakt van kwaliteitsvol materiaal waardoor ze bestand zijn tegen een kras en een stoot. De kinderkamer kast wordt bovendien gelakt met een vernis op waterbasis waardoor ze vrij zijn van schadelijke stoffen. U weet bovendien ook dat kinderen graag klimmen en klauteren. Daarom hebben de meubels in onze webshop afgeronde hoeken waardoor uw oogappel zich niet kan bezeren. Dat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken wanneer uw kind alleen op de kamer aan het spelen is.

Garantie

Op al onze meubels krijgt u 10 jaar garantie. U bent hier dus aan het juiste adres voor alle meubels voor de kinderslaapkamer. Daarnaast profiteert u steeds van hoge kortingen en kunt u in één van onze 3 showrooms inspiratie opdoen voor een complete kinderkamer.