Helaas hebben we geen producten gevonden in deze categorie.

Kinderbed kopen: Profiteer van een snelle levering!

Kinderbedden in allerlei soorten en maten

Ben je op zoek naar een stevig kinderbed voor je kind, tiener of zelf student? Kidsgigant heeft een ruim assortiment aan verschillende kinderbedden van verscheidene topmerken als:

Je vindt een laag kinderbed in verschillende uitvoeringen, kleuren en diverse stijlen. van Scandinagische stijl, maar ook modern of strak. Verschillend van goedkope kinderbedden tot aan luxe kinderbedde. De kinderbedjes zijn samen te stellen met leuke accessoires en designs. In de handige configurator geef jij tijdens het samenstellen je eigen wensen aan:

 • Toevoegen bedonderdelen en de kleur ervan kiezen
 • Type lattenbodem
 • Soort matras
 • Beddengoed voor kinderbed

Bij ons kun je ook het kinderbed helemaal compleet maken of het nu een  meisjesbed of jongensbed is!

Kinderbedden voor peuters en kleine kinderen

Ben je van plan om jouw kind te verrassen met een nieuwe kinderkamer? Of is het tijd dat uw kind de overstap maakt van babykamer naar kinderkamer? Dan is het kinderbed natuurlijk zeer belangrijk. De meeste kinderbedden hebben een afmeting van 90x200 cm. Het is een aardige onderneming om zo’n kinderbed in huis te krijgen. Gelukkig bezorgen wij alle kinderbedden bij jouw thuis.

VEILIG SLAPEN IN EEN KINDERBEDJE

Twijfel je of zo’n kinderbed te groot is voor jouw kind? Koop dan een kinderbed met een uitvalbeveiliging: dit is een zijsteun aan de zijkant van het bed, waardoor jouw kindje niet uit zijn of haar kinderbedje kan vallen. De kinderkamer in een bepaald thema inrichten? Wij bieden diverse accessoires in vrolijke kleuren:

 1. Muurstickers
 2. Kussens 
 3. Spiegels
 4. Kinderkapstokjes
 5. Opbergboxen
 6. Verschillende kasten: kledingkasten, nachtkastjes, ladekasten en boekenkasten

Met deze accessoires kun je de kinderkamer omtoveren in een échte prinsessen-, jungle-, piraten- of andere slaapkamer. Kinderen vinden zo’n thema-slaapkamer met een leuk kinderbedje helemaal geweldig!

Kinderbedden doorbouwen

Het is mogelijk om sommige kinderbedden door te bouwen. De kinderbedden van Lifetime en Flexa (White-serie en Classic-serie) kunnen bijvoorbeeld worden doorgebouwd tot een halfhoogslaper, hoogslaper of stapelbed. Later kan dit eenvoudig weer omgebouwd worden tot een laag kinderbed. Er zijn diverse verhogingssets voor te koop. Zo kan het bed meegroeien met het kind!

Het is mogelijk om de kinderbedden uit te bouwen met onderdelen als:

 • Uitvalbeveiliging en/of bedfrontjes voor de veiligheid van je kind
 • Afdekkingsplaten 
 • Een slaaplade voor een extra logeerplek
 • Een opberglade voor nog meer opbergruimte
 • Een glijbaan voor een halfhoogslaper
 • Een bureau en/of bedbank voor en hogoslaper
 • Grepen voor bed kind  en nog veel meer!

Kinderbedden voor tieners

Ook voor het inrichten van een complete tienerkamer kun je bij ons terecht. Denk aan een wit gelakt of whitewash kinderbed met eronder handige opbergruimte of een slaaplade met een extra bed voor logees. Of een bedbank waarop je kind urenlang kan kletsen met vriendjes en vriendinnen. Met een bureau en een mooie kast maak je de tienerkamer helemaal af.

Kies voor hoogstaand kwaliteit

Voor onze outlet kinderbedden hebben wij merken geselecteerd vanwege hun hoogwaardige kwaliteit. De bedden zijn gemaakt van Scandinavisch PEFC gecertificeerd hout. Ze zijn gelakt of gebeitst met een lak op waterbasis (vrij van chemische en giftige stoffen), bekijk bijvoorbeeld eens een kinderbed wit  de hoeken zijn afgerond. Dit maakt een kinderbed van onze kinderbedden outlet zo geschikt voor kinderen. Bekijk ook onze hoogslapers!