Juniorbed kopen: hoge kortingen

Bent u op zoek naar een juniorbed voor uw kleine oogappel? In onze webshop vindt u vast uw ding. Hier vindt u juniorbedden van allerhande kwaliteitsmerken, zoals:

 • Juniorbedden van Thuka
 • Juniorbedden van Flexa
 • Juniorbedden van Bopita
 • Juniorbedden van Lifetime

Een juniorbed is een bed met maten ergens tussen een peuterbed en een groot tienerbed. Het grote verschil zit dus in de lengte van het bed. Een juniorbed is slechts 160cm lang en is daardoor de ideale tussenoplossing tot wanneer uw kind groot genoeg is voor een groot bed. Daarnaast kunt u het bed uniek maken door het op te leuken met verschillende accessoires:

 • Juniorbed met tentbogen
 • Juniorbed met tentdoeken
 • Juniorbed met daktenten
 • Juniorbed met lade

Bij alle juniorbedden kunt u ook onmiddellijk een matras en dekbed in de juiste maten bestellen. Daarnaast kunt u kussens en bedtextiel voor het bed aankopen via onze webshop. Zo is het juniorbed helemaal klaar voor gebruik na montage.

Juniorbed compleet met tent en opbergruimte

Voor jonge kinderen is een bed het middelpunt van hun leefwereld. Naast slapen dient het bed namelijk ook voor leuke avonturen en spelletjes met hun vrienden. Het juniorbed is dus een belangrijk meubel die ervoor zorgt dat uw kind zich helemaal goed voelt in zijn kamer. Zo kunt u dankzij de verschillende accessoires in onze webshop het bed transformeren tot een avontuurlijk speelparadijs. Hiervoor vindt u tentdoeken, tentbogen en daktenten in verschillende thema’s. Denk hierbij maar eens aan een piraten- of bosdierenthema. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een juniorbed met lade voor extra opbergruimte.

Creëer extra ruimte en een veilige nachtrust

Zoals eerder gezegd kunt u het bed uitbreiden met een bedlade. Die lade kunt u benutten als opbergruimte, maar ook als logeerbed voor wanneer er een vriendje komt logeren. Daarnaast zorgt een juniorbed ook dat u als ouder met een gerust hart gaat slapen. ’s Nachts zijn peuters namelijk soms onrustig omdat ze overdag heel wat beleven en ontdekken. Voorzie dus zeker nog een uitvalbeveiliging wanneer uw kind overstapt naar een juniorbed. Zo voorkomt u dat uw peuter ’s nachts uit bed kan vallen. Wanneer uw kind ouder en zelfzekerder wordt, kunt u het hekje natuurlijk weghalen.

Een grote collectie aan juniorbedden

Zoekt u een juniorbed omdat uw kind nog te klein is voor een groter bed? In onze online winkel vindt u vast de oplossing waar u naar op zoek bent. Dankzij de uitstekende kwaliteit van onze bedden, bent u zeker dat uw kind jarenlang plezier beleeft aan z’n bed. Denk bij de aankoop van een juniorbed ook aan accessoires en bedtextiel, zoals:

 • Een matras
 • Uitvalbeveiliging;
 • Dekbedovertrekken;
 • Dekbed;
 • En zoveel meer

Dankzij een juniorbed voelt uw peuter zich vast en zeker comfortabel in zijn eerste grote bed Zo voorkomt u ook ongelukjes en kan iedereen van een heerlijke nachtrust genieten. Het is dus erg belangrijk dat uw kind zich veilig voelt in zijn eigen kamer. Laat uw kind dus gerust mee kiezen wanneer u op zoek bent naar een juniorbed. Hiervoor kunt u naast webshop ook terecht in één van onze showrooms.

Redenen om te kiezen voor een juniorbed

Voor de meeste kinderen is het bed het middelpunt van hun eigen plekje. Ze slapen er niet alleen, maar ze praten er ook met vriendjes, lezen boekjes en spelen spelletjes. Onze juniorbedden bieden niet alleen de nodige comfort voor een fijne nachtrust, maar zijn naar eigen keuze aan te vullen met verschillende accessoires. Bovendien heeft zo’n juniorbed met lade de perfecte tussenmaat. Een groot bed is met een lengte van 200cm al snel heel erg groot voor uw peuter. Daarom is een juniorbed met een lengte van 160cm de ideale tussenoplossing naar een groot bed. Een juniorbed is ideaal voor kinderen vanaf 3 tot 9 jaar. Uw kind kan dus minstens 6 jaar plezier beleven aan z’n bed, soms zelfs langer! Bovendien kunt u het bed nadien ook nog gebruiken voor een zusje of broertje.

> Bekijk ook eens de mogelijkheden voor een hemelbed: Verzending = gratis!

Heeft u hulp nodig?

Kidsgigant heeft twee showrooms waar u steeds terecht kunt. U kunt hier niet alleen inspiratie opdoen voor de kinderkamer, maar u kunt ook om professioneel advies vragen aan één van onze adviseurs. Natuurlijk bieden wij deze service ook aan op onze webshop. Zo bent u zeker dat u een juniorbed aankoopt dat voldoet aan al uw eisen en wensen.

> Bedhuisje kopen: Handige montageservice!