Omschrijving

Een stevige hoogslaper uit de Thuka Hit collectie, gemaakt van duurzaam Scandinavisch grenenhout. Het bed is afgewerkt met een witte beits, waardoor de houtnerf zichtbaar is. Dit geeft de hoogslaper een stoere whitewash-look, die zowel in een jongens- als een meisjeskamer goed past.

De hoogslaper is aan alle vier de kanten uitgerust met een uitvalbeveiliging van 20 cm. hoog. Verder heeft het bed een rechte trap, die u zowel aan de linker- als aan de rechterkant kunt plaatsen. Alle hoeken zijn kindvriendelijk afgerond. 

Onder de hoogslaper heeft u veel ruimte. U kunt deze vrije ruimte gebruiken als handige opbergruimte. Het is nóg leuker om de hoogslaper te combineren met een bureau met een trendy lounge/slaapbank. Daaraan kan uw kind huiswerk maken, lekker loungen én u heeft meteen een extra logeerbed als een vriendje of vriendinnetje wil blijven slapen.

In onze webshop kunt u de hoogslaper uitbreiden (kies uitgebreid samenstellen) met zo'n bureau met slaapbank, een kussenset voor de loungebank, een lattenbodem en matras, beddengoed en andere leuke accessoires voor een kinder- of tienerkamer.

Thuka Hit Hoogslaper

Uitverkocht
Matras Informatie over matrassen
Lattenbodem Informatie over lattenbodem
Uitgebreid samenstellen
Afmetingen: 180 x 104 x 208 cm (HxBxL)
Matrasmaat: 90 x 200 cm

Samenvatting

  • Hoogslaper HIT - Whitewash

Totaalprijs:

van € 294,12
voor € 125,00