Omschrijving

Thuka Hit hoogslaper (niet deelbaar) met zitje en bureau uit de Thuka Trendy collectie. Een multifunctionele hoogslaper voor een tienerkamer. Uw tiener kan huiswerk maken aan het bureau en lekker loungen met vrienden en vriendinnen in het zitbankje.

Onder het zitje bevindt zich een uittrekbaar logeerbed. De grijze kussens van het zitje dienen ook als matras voor het logeerbed en zijn bij de prijs inbegrepen. Als het logeerbed is uitgetrokken is de hoogslaper 188 cm breed. Beddengoed voor het logeerbed kunt u opbergen in de dekenkist achter de trap. U kunt de trap zowel links als rechts plaatsen. Ook het bureau en het zitje kunt u gespiegeld opbouwen.

De hoogslaper is gemaakt van duurzaam Noord-Europees grenenhout en is voorzien van een stevige uitvalbeveiliging. Alle hoeken zijn kindvriendelijk afgerond. De transparante, witte beits geeft dit tienerbed een stoere whitewash-look.

Een bijbehorende lattenbodem en matras (voor de hoogslaper) kunt u meteen mee bestellen. Kies voor 'uitgebreid samenstellen' als u beddengoed en andere accessoires voor uw tienerkamer wilt mee bestellen.

Thuka Hit Hoogslaper Bank en Kussenset Blauw

Uitverkocht
Matras Informatie over matrassen
Lattenbodem Informatie over lattenbodem
Afmetingen: 180 x 104 x 208 cm (HxBxL)
Matrasmaat: 90 x 200 cm

Samenvatting

  • Hoogslaper HIT - Whitewash
  • Bureau met slaapbank Trendy (Whitewash)
  • Kussenset voor loungebank - Blauw

Totaalprijs:

van € 953,83
voor € 552,00
Helaas is het niet meer mogelijk om via deze website te bestellen.