Omschrijving

Deze tijdloze, witte hoogslaper van Bopita past in elke kinderslaapkamer of tienerkamer. Deze Medium Combiflex hoogslaper is niet zo hoog als andere hoogslapers. Toch heeft u onder het bed voldoende ruimte voor opbergkastjes of het verrijdbare bureau van Bopita.

Het Combiflex bedsysteem blinkt uit in flexibiliteit. Het uitgangspunt is het basisbed, dat u met aparte onderdelen kunt uitbouwen naar een (half) hoogslaper, hemelbed of stapelbed. Doordat het bed is opgebouwd uit losse onderdelen kunt u deze hoogslaper later dus ook weer ombouwen tot een eenpersoons basisbed. De schuine trap kunt u verruilen voor een rechte trap.

De hoogslaper met uitvalbeveiliging (aan 4 kanten) is gemaakt van massief hout, dat is geverfd met een milieuvriendelijke, witte lak. De witte hoogslaper is, net als alle andere Combiflex tienerbedden, uitstekend te combineren met de meubels en accessoires in felle kleuren uit de Mix & Match collectie van Bopita. 

Gaat u een complete tienerkamer inrichten? In onze webshop kunt u niet alleen een matras en bijbehorend beddengoed voor de hoogslaper mee bestellen, maar ook meubels zoals een Bopita ladenkastje of een bureau op wielen. 

Bopita Hoogslaper Combiflex Medium

Op voorraad
Matras Informatie over matrassen
Uitgebreid samenstellen
Afmetingen: 210 x 96 x 155 cm (LxBxH)
Matrasmaat: 90 x 200 cm

Samenvatting

  • Basisbed Combiflex Wit
  • Supportset Hoogslaper Combiflex Wit
  • Achterzijde Recht Combiflex Wit 41014611
  • Uitvalbeschermer Combiflex Wit
  • Trap Schuin Voor Hoogslaper Combiflex Wit

Totaalprijs:

voor € 679,00