Helaas hebben we geen producten gevonden in deze categorie.

Hoogslapers: Verzending = gratis!

Hoogslaper kopen in verschillende soorten en maten

Een hoogslaper biedt de perfecte oplosing voor kleine kinder- en tienerkamers. De mogelijkheden met een hoogslaper is eindeloos. Kinderen vinden het fijn om een eigen lek te hebben en onder de hoogslaper is voldoende ruimte om zich even terug te trekken. Is je kind al wat ouder? Dan zal hij of zij ook een plek nodig hebben om te studeren. Onder een hoogslaper monteert je eenvoudig een bureau over de gehele lengte van het bed. genoeg ruimte om te studeren en huis op te maken. Slapen en zitten wordt gecomibeerd met een hoogslaper met bureau en bankje. Je huiswerk maken of te studeren kan je eenvoudig doen op het bureau en na al deze inspanningen kan je kind relaxen op het bankje. Krijgt je kind een extra loge? Geen probleem! Je schuift eenvoudig het bankje om tot een extra logeerplek.

In onze webshop vind je verschillende types en uitvoeringen van topmerken als:

Hoogslaper met bureau of bank

Als jouw kind een kleine slaapkamer heeft dan wil je natuurlijk zoveel mogelijk ruimte benutten. Een hoogslaper is ideaal voor dit soort kamers. Een hoogslaper met bureau of hoogslaper met bank is bijvoorbeeld ideaal om extra ruimte te creëren. Doordat het bed hoog is kan de ruimte eronder gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Zoals al eerder is aangegeven is een bureau ideaal, maar ook een hoogslaper met bank kan een leuk idee zijn.

Als jouw kind hoog wilt slapen in zijn of haar kinderkamer is deze hoogslaper ideaal. Een ander doel van een hoogslaper is de opbergruimte die het beidt. Onder een hoogslaper kun je bijvoorbeeld speeldozen worden geplaatst, zodat jij het speelgoed van jouw kind eenvoudig kunt opruimen. Maar ook een kledingkast kan onder een hoogslaper geplaatst worden. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden met een hoogslaper. ben je in plaats van een hoogsalper opzoek naar een gehele complete kinderkamer? Deze vind je hier.

Heerlijk slapen in een hoogslaper van KidsGigant.nl

Je wilt uiteraard dat jouw kind veilig slaapt op een hoogte van zo’n 150 cm. Om jouw kind heerlijk te laten slapen en de veiligheid te garanderen zijn onze hoogslapers voorzien van een uitvalbeveiliging. Deze is TUV gekeurd, het voldoet aan alle veiligheidseisen.

Een kinderbed op hoge poten is gemaakt van massief hout dat geproduceerd wordt in Scandinavië. De ladders van de hoogslaper zijn ook gemaakt van hetzelfde hout en voldoen aan alle kwaliteitseisen.

Slapen jouw kinderen samen op één kamer? Dan is het ook interessant om naar stapelbedden te kijken. 

Hoogslaper samenstellen

Bij het samenstellen van een hoogslaper kies je eenvoudig met of zonder lattenbodem, matras of beddengoed. Onze hoogslapers zijn wit gelakt, gebeitst met een op water gebaseeerde verf of beits. Deze zijn vrij van chemische- en giftige stoffen. Zo kun jij en jouw kind met een gerust hart slapen!