Omschrijving

Halfhoogslaper Salmon uit de HIT serie van Thuka. Een stevig bed van duurzaam Scandinavisch grenenhout voor stoere jongens. Het tentdoek bestaat uit 3 delen, 2 delen aan de voorzijden voorzien van een raam, en 1 deel aan hoofd of voeteneinde voorzien van een opbergvak. Kies de bijpassende toren om een echt kasteelbed te maken. De trap is in een rechte uitvoering, en zowel links als rechts te plaatsen.

Onder de halfhoogslaper is een vrije hoogte van 75 cm, dus voldoende ruimte om te spelen. In combinatie met de speciaal voor u geselecteerde matras (hoogte 15 cm) is de slaaphoogte 95 cm. Met een totale hoogte van 114 cm, heeft de aan 4 zijden geplaatste uitvalbeveiliging een hoogte van 19 cm, gemeten vanaf de bovenzijde van het matras.

Alle hoeken zijn kindvriendelijk afgerond. De gebruikte lakken zijn gifvrij. Kies de door u gewenste lattenbodem, 15 latten (Tuv getest tot 100 kg.), of de extra degelijke lattenbodem met 21 latten. Om de kinderkamer helemaal compleet te maken bieden wij in het menu bijpassende artikelendiverse kasten, commodes, bedtextiel en accessoires.

Thuka Hit Halfhoogslaper Salmon

Voorradig
Matras Informatie over matrassen
Lattenbodem Informatie over lattenbodem
Uitgebreid samenstellen
Afmetingen: 114 x 104 x 208 cm (HxBxL)
Matrasmaat: 90 x 200 cm

Samenvatting

  • Halfhoogslaper HIT - Wit gelakt

Totaalprijs:

van € 232,94
voor € 99,00