Omschrijving

Halfhoogslaper Lila Flower uit de HIT serie van Thuka. Een stevig bed van duurzaam Scandinavisch grenenhout voor echte meisjes. Het tentdoek bestaat uit 3 delen, 2 delen aan de voorzijden voorzien van een raam, en 1 deel aan hoofd of voeteneinde voorzien van een opbergvak. De trap is in een rechte uitvoering, en zowel links als rechts te plaatsen.

Onder de halfhoogslaper is een vrije hoogte van 75 cm, dus voldoende ruimte om te spelen. Deze halfhoogslaper is verkrijgbaar in wit gebeitst (whitewash look) of in een wiite vollak afwerking. De bijmeubelen zijn alleen verkrijgbaar in wit gebeitst. In combinatie met de speciaal voor u geselecteerde matras (hoogte 15 cm) is de slaaphoogte 95 cm. Met een totale hoogte van 114 cm, heeft de aan 4 zijden geplaatste uitvalbeveiliging een hoogte van 19 cm, gemeten vanaf de bovenzijde van het matras.

Alle hoeken zijn kindvriendelijk afgerond. De gebruikte lakken zijn gifvrij. Kies de door u gewenste lattenbodem, 15 latten (Tuv getest tot 100 kg.), of de extra degelijke lattenbodem met 21 latten.

Thuka Hit Halfhoogslaper Lila Flower

Op voorraad
Matras Informatie over matrassen
Lattenbodem Informatie over lattenbodem
Uitgebreid samenstellen
Afmetingen: 114 x 104 x 208 cm (HxBxL)
Matrasmaat: 90 x 200 cm

Samenvatting

  • Halfhoogslaper HIT - Wit gelakt
  • Tentdoek Lila Flower

Totaalprijs:

van € 246,00
voor € 209,10