Omschrijving

Onze deze halfhoogslaper van Thuka Hit kan uw kind naar hartelust spelen. De white wash halfhoogslaper is uitgerust met de prachtig gekleurde Coral bedtent. De Coral tentdoek bestaat uit 3 losse tentdelen met een raam. Uw kind kan heerlijk spelen in de vrije ruimte onder de halfhoogslaper (hoogte 75 cm). Voor nóg meer speelplezier kunt u dit halfhoge bed uitbreiden met een Coral torentent of tunneltentje.

De Coral halfhoogslaper is een stevig bed met een uitvalbeveiliging aan alle kanten. Het bed is gemaakt van duurzaam Scandinavisch grenenhout, waarvan alle hoeken kindvriendelijk zijn afgerond. De witte beits geeft de halfhoogslaper een stoere whitewash look.  

Om uw kinderkamer in één keer helemaal compleet te maken, kunt u in onze webshop direct een lattenbodem, matras, bedtextiel, bedtenten en andere leuke accessoires voor uw kinderkamer mee bestellen.

Op deze sfeerfoto staat de halfhoogslaper afgebeeld met een tentdoek in de kleur coral en grijs gekleurd tussenstuk. Dit grijze tussenstuk is niet meer te verkrijgen.

Thuka Hit Halfhoogslaper Coral

Uitverkocht
Kleur
Matras Informatie over matrassen
Lattenbodem Informatie over lattenbodem
Uitgebreid samenstellen
Afmetingen: 114 x 104 x 208 cm (HxBxL)
Matrasmaat: 90 x 200 cm

Samenvatting

  • Halfhoogslaper HIT - Whitewash
  • Tentdoek Coral

Totaalprijs:

van € 243,29
voor € 107,00