Omschrijving

Een schitterende halfhoogslaper met een speelgordijn in het thema Prinses. Het speelgordijn Prinses bestaat uit 3 tentdoeken, die u zelf kunt wassen. Met dit witte meisjesbed tovert u elke meisjeskamer om tot een echte prinsessenkamer. De tentdoek Prinses maakt van de ruimte onder de halfhoogslaper (75 cm hoogte) een heerlijk speelpaleis voor kleine prinsessen.

De poten van de Flexa White halfhoogslaper zijn gemaakt van berkenhout en kindvriendelijk afgerond. De bedzijden zijn gemaakt uit een zware kwaliteit MDF. Het bed is afgewerkt met een milieuvriendelijke witte lak, die een lange levensduur garandeert zonder kans op verkleuring als gevolg van kwasten in het hout.

Standaard is deze halfhoogslaper Prinses uitgerust met een flexibele lattenbodem en een ruimtebesparende rechte trap. Tegen een kleine meerprijs kunt u ook een schuine trap bestellen. Verder kunt u direct een matras voor het bed mee bestellen, evenals bijbehorend beddengoed en leuke accessoires voor een prinsessen slaapkamer.

Flexa White Halfhoogslaper Prinses

Uitverkocht
Matras Informatie over matrassen
Afmetingen: 104 x 100 x 210 cm (HxBxL)
Matrasmaat: 90 x 200 cm

Samenvatting

  • Kinderbed Flexa White met witgelakte poot
  • Uitvalbeveiliging rugzijde 200 cm Flexa White
  • Uitvalbeveiliging voorzijde wit Flexa White
  • Tentdoek Prinses Flexa
  • Verhogingsset Halfhoogslaper met rechte ladder Flexa White met witgelakte poot

Totaalprijs:

van € 802,53
voor € 374,00
Helaas is het niet meer mogelijk om via deze website te bestellen.