Omschrijving

Het ideale bed voor kleine prinsessenfans: een kleurrijke Flexa White halfhoogslaper inclusief een Prinses speelgordijn. Het prinses speelgordijn bestaat uit drie wasbare tentdoeken. Met deze tentdoek tovert u het meisjesbed om tot een echt speelpaleis. Onder de halfhoogslaper heeft uw kind voldoende ruimte (75 cm) om heerlijk te spelen. 

De poten van deze halfhoogslaper zijn gemaakt van massief berkenhout. De bedzijden zijn gemaakt uit een zware kwaliteit MDF. Het bed is afgewerkt met een milieuvriendelijke witte laklaag, die er voor zorgt dat het bed niet verkleurt (als gevolg van kwasten in het hout). Alle hoeken zijn kindvriendelijk afgerond.

Standaard is deze halfhoogslaper Prinses uitgerust met een flexibele lattenbodem en een rechte trap (ruimtebesparend) met tentdoek prinses. In onze webshop kunt u meteen ook kiezen voor een schuine ladder, een licht roze uitvalbeveiliging, matras voor het prinsessenbed meebestellen, evenals bijbehorend beddengoed en leuke accessoires in Prinsessen-thema.

Flexa White halfhoogslaper met Little Princess

Uitverkocht
Matras Informatie over matrassen
Uitgebreid samenstellen
Afmetingen: 120 x 100 x 210 cm (HxBxL)
Matrasmaat: 90 x 200 cm

Samenvatting

  • Kinderbed Flexa White met witgelakte poot
  • Uitvalbeveiliging rugzijde 200 cm Flexa White
  • Flexa tentdoek Little Princess
  • Verhogingsset Halfhoogslaper met rechte ladder Flexa White met witgelakte poot
  • Uitvalbeveiliging voorzijde wit Flexa White

Totaalprijs:

van € 811,53
voor € 378,50