Omschrijving

Deze halfhoogslaper Jungle van Flexa White is het perfecte junglebed. Onder het bed kunt u het jungle speelgordijn bevestigen, waarmee u voor uw kind een fijne jungle-speeltent (75 cm hoogte) creëert.

De poten van deze halfhoogslaper zijn gemaakt van transparant gebeitst berkenhout, hetgeen perfect past in een junglekamer. De wit gelakte bedzijden zijn gemaakt uit een zware kwaliteit MDF. Alle hoeken van het bed zijn kindvriendelijk afgerond.

De halfhoogslaper is uitgerust met een rechte trap (ruimtebesparend). Als u dat wilt, kunt u tegen een kleine meerprijs een schuine trap bestellen. Deze is voor kleine kinderen gemakkelijker te beklimmen.

Deze halfhoogslaper is aan alle vier de zijden voorzien van een uitvalbeveiliging (25 cm hoog). Bovendien is het bed uitgerust met een flexibele lattenbodem, waarvan de bevestiging in de bedzijden is gefreesd. Dat ziet niet alleen extra mooi uit, maar is ook extra degelijk.

Een bijbehorende matras, beddengoed en andere accessoires om de jungle-kinderkamer helemaal af te maken, kunt u meteen mee bestellen in onze webshop.

Flexa White Halfhoogslaper Jungle

Uitverkocht
Matras Informatie over matrassen
Afmetingen: 104 x 100 x 210 cm (HxBxL)
Matrasmaat: 90 x 200 cm

Samenvatting

  • Kinderbed Flexa White met Berken poot
  • Uitvalbeveiliging rugzijde 200 cm Flexa White
  • Uitvalbeveiliging voorzijde wit Flexa White
  • Verhogingsset Halfhoogslaper Flexa White met berken poot

Totaalprijs:

van € 680,53
voor € 313,00