Omschrijving

Glijbaanbed Ridder uit de White serie van Flexa. De poten van dit kinderbed zijn gemaakt van berkenhout, en kindvriendelijk afgerond. De bedzijden zijn gemaakt uit een zware kwaliteit MDF. Deze hoogwaardige materialen vormen de ideale ondergrond voor de milieuvriendelijke witte laklaag, en garanderen een lange levensduur zonder kans op verkleuring als gevolg van kwasten in het hout. Kies voor de ruimte besparende rechte trap, of voor de makkelijk te beklimmen schuine variant.

Onder de halfhoogslaper is een vrije hoogte van 75 cm, dus voldoende ruimte om te spelen. De totale breedte van dit bed, inclusief glijbaan is 250 cm. Standaard worden alle Flexa bedden uitgerust met een hoogwaardige flexibele lattenbodem, de bevestiging van deze lattenbodem is in de bedzijden gefreesd. Deze bevestiging is zowel voor het oog als kwalitatief de meest degelijke constructie. In combinatie met de speciaal voor u geselecteerde matras (hoogte 15 cm) is de slaaphoogte 95 cm. Met een totale hoogte van 120 cm, heeft de aan 4 zijden geplaatste uitvalbeveiliging een hoogte van 25 cm, gemeten vanaf de bovenzijde van het matras.

Om de kinderkamer helemaal compleet te maken bieden wij in het menu een keuze in een uitvalbeveiliging licht blauw, bijpassende artikelen diverse kasten, commodes, bedtextiel en accessoires.

Flexa White Halfhoogslaper Glijbaan Ridder

Uitverkocht
Matras Informatie over matrassen
Afmetingen: 104 x 100 x 210 cm (HxBxL)
Matrasmaat: 90 x 200 cm

Samenvatting

  • Kinderbed Flexa White met witgelakte poot
  • Uitvalbeveiliging rugzijde 200 cm Flexa White
  • Uitvalbeveiliging voor glijbaanbed voorzijde wit. Flexa White
  • Glijbaan voor Flexa White
  • Tentdoek Ridder Flexa
  • Verhogingsset Halfhoogslaper met rechte ladder Flexa White met witgelakte poot

Totaalprijs:

van € 1.036,65
voor € 473,50
Helaas is het niet meer mogelijk om via deze website te bestellen.