Omschrijving

Deze Flexa White halfhoogslaper is uitgerust met een glijbaan én tentdoek Prinses. Van zo'n heerlijk glijbaanbed droomt elke kleine prinses! De bedtent Prinses bestaat uit 3 tentdoeken, die u ook kunt wassen. In de prinsessentent is het heerlijk spelen (75 cm speelhoogte onder het bed).

De poten van deze Flexa halfhoogslaper zijn gemaakt van berkenhout en kindvriendelijk afgerond. De bedzijden zijn gemaakt uit een zware kwaliteit MDF. Het bed is afgewerkt met een witte laklaag, die een lange levensduur garandeert, zonder te verkleuren.

De halfhoogslaper is standaard uitgerust met een rechte trap (ruimtebesparend), maar u kunt bij 'uitgebreid samenstellen' ook kiezen voor een schuine trap, die wat gemakkelijker te beklimmen is. Het bed wordt geleverd inclusief een flexibele lattenbodem, waarvan de bevestiging in de bedzijden is gefreesd. Dat ziet er niet alleen goed uit, maar is ook erg degelijk. 

Een matras kunt u direct meebestellen om uw prinsessen-halfhoogslaper compleet te maken. Kies 'uitgebreid samenstellen' als u ook de kleur van de uitvalbeveiling licht roze, beddengoed (dekbed, molton, hoeslaken) en diverse accessoires voor uw prinsessenkamer wilt bestellen.

De totale breedte van dit bed, inclusief glijbaan is 250 cm. 

Flexa White Halfhoogslaper Glijbaan Prinses

Uitverkocht
Matras Informatie over matrassen
Uitgebreid samenstellen
Afmetingen: 104 x 100 x 210 cm (HxBxL)
Matrasmaat: 90 x 200 cm

Samenvatting

  • Kinderbed Flexa White met witgelakte poot
  • Uitvalbeveiliging rugzijde 200 cm Flexa White
  • Uitvalbeveiliging voor glijbaanbed voorzijde wit. Flexa White
  • Tentdoek Prinses Flexa
  • Glijbaan voor Flexa White
  • Verhogingsset Halfhoogslaper met rechte ladder Flexa White met witgelakte poot

Totaalprijs:

van € 1.036,65
voor € 473,50