Omschrijving

Stoerder dan dit kan het bijna niet: een piratenbed mét glijbaan. De piraten-bedtent tovert de ruimte onder het bed (75 cm hoog) om tot een heerlijke speeltent voor kleine piraten!

De poten van dit Flexa glijbaanbed Piraat zijn gemaakt van blank gelakt berkenhout. De hoeken van het bed zijn kindvriendelijk afgerond. De bedzijden zijn gemaakt uit een zware kwaliteit MDF, die is afgewerkt met een witte laklaag (een gegarandeerd lange levensduur zonder kans op verkleuring als gevolg van kwasten in het hout).

Standaard is deze halfhoogslaper uitgerust met een ruimtebesparende rechte trap. Tegen een kleine meerprijs kunt u ook een schuine trap bestellen, die gemakkelijker te beklimmen is. De totale breedte van de halfhoogslaper inclusief glijbaan is 250 cm. 

Ook is dit glijbaanbed uitgerust met een flexibele lattenbodem, waarvan de bevestiging in de bedzijden is gefreesd. Dat ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook de meest degelijke constructie.

Maak uw piratenbed compleet door direct een matras mee te bestellen. Wilt u ook bijpassend beddengoed of leuke piraten-accessoires voor uw kinderkamer kopen? Kies dan voor 'uitgebreid samenstellen'.

Flexa White Halfhoogslaper Glijbaan Piraat

Uitverkocht
Matras Informatie over matrassen
Afmetingen: 104 x 100 x 210 cm (HxBxL)
Matrasmaat: 90 x 200 cm

Samenvatting

  • Kinderbed Flexa White met Berken poot
  • Uitvalbeveiliging rugzijde 200 cm Flexa White
  • Uitvalbeveiliging voor glijbaanbed voorzijde wit. Flexa White
  • Glijbaan voor Flexa White
  • Verhogingsset Halfhoogslaper Flexa White met berken poot

Totaalprijs:

van € 914,65
voor € 412,50