Omschrijving

Kinderen zijn helemaal weg van dit jungle-glijbaanbed van Flexa White. Het junglebed is uitgerust met een tentdoek die u onder de halfhoogslaper kunt bevestigen. Met een vrije hoogte van 75 cm kan uw kind heerlijk spelen in deze jungletent.

Dit kinderbed, met kindvriendelijk afgeronde poten van transparant gebeitst berkenhout, past perfect in een jungle-kamer. De wit gelakte bedzijden zijn gemaakt uit een zware kwaliteit MDF. 

De totale breedte van het bed, inclusief glijbaan, is 250 cm. Standaard is het bed uitgerust met een ruimtebesparende, rechte trap. Voor erg kleine kinderen is een schuine trap beter te beklimmen. Deze schuine trap kunt u tegen een kleine meerprijs bestellen.

Verder is deze halfhoogslaper uitgerust met een uitvalbeveiliging van 25 cm (aan 4 zijden) en een flexibele lattenbodem, waarvan de bevestiging in de bedzijden is gefreesd. Dat ziet er niet alleen mooier uit, maar is ook extra stevig. 

Een bijbehorende matras kunt u meteen mee bestellen. Kies 'uitgebreid samenstellen' voor de schuine trap, beddengoed en andere accessoires om de junglekamer compleet te maken.

Flexa White Halfhoogslaper Glijbaan Jungle

Uitverkocht
Matras Informatie over matrassen
Afmetingen: 104 x 100 x 210 cm (HxBxL)
Matrasmaat: 90 x 200 cm

Samenvatting

  • Kinderbed Flexa White met Berken poot
  • Uitvalbeveiliging rugzijde 200 cm Flexa White
  • Uitvalbeveiliging voor glijbaanbed voorzijde wit. Flexa White
  • Glijbaan voor Flexa White
  • Verhogingsset Halfhoogslaper Flexa White met berken poot

Totaalprijs:

van € 914,65
voor € 412,50
Helaas is het niet meer mogelijk om via deze website te bestellen.