Omschrijving

Een schitterende halfhoogslaper met een speelgordijn in het thema Bosdieren. Het speelgordijn Bosdieren bestaat uit 3 tentdoeken, die u zelf kunt wassen. Het tentdoek Bosdieren maakt van de ruimte onder de halfhoogslaper (75 cm hoogte) een heerlijk speelpaleis.

De poten van dit kinderbed zijn gemaakt van berkenhout, en kindvriendelijk afgerond. De bedzijden zijn gemaakt uit een zware kwaliteit MDF. Deze hoogwaardige materialen vormen de ideale ondergrond voor de milieuvriendelijke witte laklaag, en garanderen een lange levensduur zonder kans op verkleuring als gevolg van kwasten in het hout.

Kies voor de ruimtenbesparende rechte trap, of voor de makkelijk te beklimmen schuine variant. Onder de halfhoogslaper is een vrije hoogte van 75 cm, dus voldoende ruimte om te spelen.

Standaard worden alle Flexa bedden uitgerust met een hoogwaardige flexibele lattenbodem, de bevestiging van deze lattenbodem is in de bedzijden gefreesd. Deze bevestiging is zowel voor het oog als kwalitatief de meest degelijke constructie. In combinatie met de speciaal voor u geselecteerde matras (hoogte 15 cm) is de slaaphoogte 95 cm. Met een totale hoogte van 120 cm, heeft de aan 4 zijden geplaatste uitvalbeveiliging een hoogte van 25 cm, gemeten vanaf de bovenzijde van het matras.

Om de kinderkamer helemaal compleet te maken bieden wij in het menu bijpassende artikelen diverse accessoires.

LET OP: De roze uitvalbeveiliging is helaas niet meer te verkrijgen in combinatie met een glijbaan. De kleuren die beschikbaar zijn, zijn: paars, antraciet en wit.

Flexa White Halfhoogslaper Bosdieren

Op voorraad
Matras Informatie over matrassen
Uitgebreid samenstellen
Matrasmaat: 90 x 200 cm

Samenvatting

  • Kinderbed Flexa White met witgelakte poot
  • Uitvalbeveiliging rugzijde 200 cm Flexa White
  • Glijbaan voor Flexa White
  • Uitvalbeveiliging voor glijbaanbed voorzijde wit. Flexa White
  • Verhogingsset Halfhoogslaper schuine ladder witgelakte poot Flexa White

Totaalprijs:

voor € 717,00