Omschrijving

Het ideale bed voor kleine ridder-fans: een stoere Flexa White halfhoogslaper inclusief een Ridder speelgordijn. Het ridder speelgordijn bestaat uit drie wasbare tentdoeken. Met deze tentdoek tovert u het jongensbed om tot een echt speel-kasteel. Onder de halfhoogslaper heeft uw kind voldoende ruimte (75 cm) om heerlijk te spelen. 

De poten van deze halfhoogslaper zijn gemaakt van massief berkenhout. De bedzijden zijn gemaakt uit een zware kwaliteit MDF. Het bed is afgewerkt met een milieuvriendelijke witte laklaag, die er voor zorgt dat het bed niet verkleurt (als gevolg van kwasten in het hout). Alle hoeken zijn kindvriendelijk afgerond.

Standaard is deze halfhoogslaper Ridder uitgerust met een flexibele lattenbodem en een rechte trap (ruimtebesparend). Tegen een kleine meerprijs kunt u ook een schuine trap (gemakkelijker te beklimmen voor kleine kinderen) bestellen. In onze webshop kunt u meteen een matras voor het ridderbed meebestellen, evenals bijbehorend beddengoed en leuke accessoires in Ridder-thema.

Flexa White Halfhoogslaper Ridder

Uitverkocht
Matras Informatie over matrassen
Afmetingen: 120 x 100 x 210 cm (HxBxL)
Matrasmaat: 90 x 200 cm

Samenvatting

  • Kinderbed Flexa White met witgelakte poot
  • Uitvalbeveiliging rugzijde 200 cm Flexa White
  • Uitvalbeveiliging voorzijde wit Flexa White
  • Tentdoek Ridder Flexa
  • Verhogingsset Halfhoogslaper met rechte ladder Flexa White met witgelakte poot

Totaalprijs:

van € 802,53
voor € 374,00
Helaas is het niet meer mogelijk om via deze website te bestellen.