[object Object]

BOPITA; OMBOUWBARE KINDERBEDDEN

De Bopita Combiflex collectie staat voor ombouwbare bedden. De basis van ieder bed is een wit tienerbed van 90 x 200 cm. Dit bed is om te bouwen tot vrijwel ieder model kinderbed. Van bedbank tot halfhoogslaper, hoogslaper, stapelbed of hemelbed. Bovendien kunt u het perfect combineren met de kleurrijke Mix & Match kasten en opbergbakken van Bopita.

gratis verzending - 10 jaar garantie!
Flexa kinderbedden Kinderbedden
Flexa halfhoogslapers Halfhoogslapers
Flexa hoogslapers Hoogslapers
Flexa stapelbedden Stapelbedden

Bopita kinderbedden die ombouwbaar zijn

De Bopita Combiflex collectie staat voor ombouwbare bedden. De basis van ieder bed is een wit tienerbed van 90 x 200 cm. Dit bed is om te bouwen tot vrijwel ieder model kinderbed. Van bedbank tot half hoogslaper, hoogslaper, stapelbed of hemelbed. Bovendien kunt u alle Combiflex meubelen combineren met de kleurrijke Mix & Match kasten en opbergbakken van Bopita. U kunt uw kinderkamer of tienerkamer dus helemaal naar eigen smaak inrichten.

Bopita bedbank met extra lade

Door het basisbed uit te breiden met een ronde uitvalbeveiliging aan de rugzijde maakt u een hippe bedbank voor een tienerkamer. Deze bedbank is perfect te combineren met de witte bedlade van Mix & Match. U kunt de bedlade gebruiken als opbergruimte of als slaaplade. Handig als andere kinderen blijven slapen!

Compactbed Bopita Timo

Het Bopita compactbed (Bopita Timo) is het best verkochte kinderbed van Bopita. Het bed is iets hoger dan een standaard eenpersoonsbed. Het compactbed is erg in trek vanwege de drie grote Mix & Match speelgoedbakken (optioneel) die u onder het bed kwijt kunt. Deze kleurrijke opbergbakken op wieltjes bieden u veel extra opbergruimte.