085-2102356
ma - vrij: 9:00 - 21:00
zat: 9:00 - 17:00
Telefoon TrapenGigant

Gratis bezorging

De bezorging van uw bestelling is altijd gratis wanneer u een order plaats boven €299,-. De bezorgkosten voor bestellingen onder de €299,- zijn €14,95. Kleine artikelen die per post kunnen worden voor 6,95 euro verzonden. De bezorgkosten zijn een kleine bijdrage aan de transportkosten. De werkelijke transportkosten liggen hoger en nemen wij voor onze rekening.

Landelijke bezorging

Wij bezorgen of monteren altijd binnen 5 werkdagen. Onze planner neemt contact met u op om een bezorg of montageafspraak te maken. Wij bezorgen door heel Nederland en België. Woont u op de Waddeneilanden? Neem dan contact met ons op.
Wij kunnen uw bestelling afleveren bij één van de bedrijven aan de kust, die uw bestelling naar uw eiland kunnen vervoeren.

Bopita
Onze leverancier Bopita verzorgt zelf de transport van hun producten. Bestelt u een Bopita product bij ons, dan neemt Bopita zelf contact met u op om een bezorg- en/of een montageafspraak in te plannen. Hun levertijd ligt tussen de 3 en 10 werkdagen en levering is op maandag tot en met vrijdag mits op voorraad.

Aflevering op begane grond

Alle bestellingen worden op de begane grond afgeleverd. Als u in een flat of appartement op een hogere verdieping woont, wordt uw bestelling beneden in de hal afgeleverd.
Als u van onze montageservice gebruikt maakt, tilt onze monteur uw bestelling naar boven.

Afhalen van uw bestelling

U kunt uw bestelling ook zelf afhalen in Werkendam (Nederland). Dit kan alleen op afspraak en alleen als u ons op het moment van bestellen laat weten dat u de bestelling zelf wilt afhalen. Niet van toepassing op Bopita producten.