Gratis bezorging

De bezorging van jouw bestelling is altijd gratis wanneer je een order plaats boven €199,-. De bezorgkosten voor bestellingen onder de €199,- zijn €14,95. Kleine artikelen die per post kunnen worden voor €6,95 verzonden. De bezorgkosten zijn een kleine bijdrage aan de transportkosten. De werkelijke transportkosten liggen hoger en nemen wij voor onze rekening.

Landelijke bezorging

Wij bezorgen of monteren altijd binnen 5 werkdagen. Onze planner neemt contact met je op om een bezorg- of montageafspraak te maken.  Wij bezorgen door heel Nederland en België. Woon je op de Waddeneilanden? Neem dan contact met ons op via: 085 21 02 356 . Wij kunnen jouw bestelling afleveren bij één van de bedrijven aan de kust, die jouw bestelling naar het eiland kunnen vervoeren.

Bopita
Onze leverancier Bopita verzorgt zelf de transport van hun producten. Bestelt u een Bopita product bij ons, dan neemt Bopita zelf contact met je op om een bezorg- en/of een montageafspraak in te plannen. Hun levertijd ligt tussen de 3 en 10 werkdagen en levering is op maandag t/m vrijdag.

Niet thuis tijdens het afleveren?

Heb je een afspraak gemaakt met onze planner (transporteur) en je bent op het moment van afspraak niet thuis? Dan brengen wij €100,00 extra in rekening.

Aflevering op begane grond

Alle bestellingen worden op de begane grond afgeleverd. Als je in een flat of appartement op een hogere verdieping woont, wordt jouw bestelling beneden in de hal afgeleverd. Als je gebruik maakt van onze montageservice dan tilt onze monteur jouw bestelling naar boven.

Afhalen van uw bestelling

Je kunt jouw bestelling ook zelf afhalen in Werkendam (Nederland). Dit kan alleen op afspraak en op het moment van bestellen. Laat ons weten als je zelf je bestelling wilt komen afhalen. Dit is niet van toepassing op Bopita producten.